Ωράριο Λειτουργίας: 
Δευτ-Παρ 8:00 – 19:00

 

Η Εταιρεία Μας

Θέτουμε τις Βάσεις για ένα Βιωσιμότερο Μέλλον.

Η εταιρεία ΑΔΕΛΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ιδρύθηκε το 1958 και από το 1974 ασχολείται με τις μονώσεις.
Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα για θερμοπρόσοψη (εξωτερική θερμομόνωση), συστήματα για μονώσεις ταρατσών & ενεργειακά κουφώματα pvc & αλουμινίου .
Η επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στο τομέα των φωτοβολταικών , ήταν μονόδρομος απαντώντας στις προκλήσεις της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων. Με την προσθήκη αυτής της δραστηριότητας, η εταιρία παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο ενεργειακής αναβάθμισης σε όλα τα επίπεδα της κατασκευής.
Οι τεχνολογίες μας δίνουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία ενεργειακών πακέτων φωτοβολταικών , που να καλύπτουν τις ανάγκες μας με τη μέγιστη δυνατή απόδοση στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Η μακρά πορεία μας στο κλάδο της μόνωσης σε συνδυασμό με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς για θερμομόνωση υψηλών προδιαγραφών, με περιβαντολλογική ευαισθησία μας οδήγησαν στη δημιουργία του μοναδικού μονωτικού 3ης γενιάς, DUROSOL!

Οι δραστηριότητες της εταιρείας διακρίνονται σε δύο βασικούς τομείς ,την παραγωγή διογκωμένης πολυστερίνης και την εμπορεία μονωτικών υλικών. Η παραγωγική δραστηριότητα διακρίνεται στο DUROSOL μονωτικό 3ης γενιάς για θερμομόνωση τοίχων, δωμάτων, δαπέδων, υπογείων, κεραμοσκεπών, ψυγείων κ.α. 

Ορμόμενοι λοιπόν για άλλη μια κίνηση προς ένα βιώσιμο μέλλον καινοτομούμε στα φωτοβολταϊκά συστήματα. Συνδιάζοντας τα χρόνια εμπειρίας μας στις οικοδομικές εργασίες με την ανάγκη μας για ένα καλύτερο μέλλον

 

1 +
Χρόνια Εγγύηση
0
Χρόνια Εμπειρίας
0 +
Έργα τον Χρόνο

Από το 1958, η ποιότητα μας ξεχωρίζει!

Επικοινωνία

Συμπληρώστε τα στοιχεία και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!



    ΑΔΕΛΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΟΕ

    Οι δραστηριότητες της εταιρείας διακρίνονται σε δύο βασικούς τομείς, την παραγωγή και την εμπορία μονωτικών υλικών. Η παραγωγική δραστηριότητα διακρίνεται στο DUROSOL μονωτικό 3ης γενιάς για την εξωτερική θερμομόνωση και την μόνωση της ταράτσας κτιρίων. 

     

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

    NEWSLETTER

    Εισάγετε το e-mail σας για να εγγραφείτε στο NewsLetter και να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.

    This website uses cookies to provide you with the best browsing experience.

    Accept
    Decline