Ωράριο Λειτουργίας: 
Δευτ-Παρ 8:00 – 19:00

 

Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Πακέτα

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 0,5kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 556.45€ + ΦΠΑ

Το μικρό αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για φωτισμό και μικροσυσκευές.  Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, θα παρέχει 3 λαμπτήρες LED για 3 ώρες κάθε μέρα. παρέχοντας 2 μέρες αυτονομίας σε περίπτωση συννεφιάς. Το καλοκαίρι παράγει ημερησίως εως 0,5kWh ⇒ τριπλάσιες ώρες λειτουργίας των φορτίων.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 2,7kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 1.451€ + ΦΠΑ

Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα είναι κατάλληλο για τροχόσπιτα και μπορεί να λειτουργεί όλα τα φώτα, το ψυγείο ή την τηλεόραση στο τροχόσπιτο. Προσφέρει εώς δύο 24ωρα πλήρους αυτονομίας σε μέρες χωρίς ήλιο. Τις καλοκαιρινές ημέρες μπορεί να παράξει μέχρι 2,7kWh, ενώ μια ηλιόλουστη μέρα το χειμώνα περίπου 1kwh

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 5,4kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 2096€ + ΦΠΑ

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό κίτ που μπορεί να τροφοδοτήσει με ρεύμα το ψυγείο, την τηλεόραση ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή που μπορεί να έχετε στο εξοχικό σας.
Το καλοκαίρι μπορεί να παράξει μέχρι και 5,4kWh, ενώ το χειμώνα η ημερήσια παραγωγή είναι περίπου 2,2kWh
Σε περίπτωση συννεφιάς προσφέρονται δύο μέρες αυτόνομης λειτουργίας.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 5,4kWh (ημερήσια παραγωγή - επεκτάσιμο). Τιμή : 2580€ + ΦΠΑ

Ένα πολύ καλό φωτοβολταϊκό κιτ που μπορεί για να χρησιμοποιηθεί στο εξοχικό σπίτι. Τροφοδοτεί ημερησίως αρκετές ηλεκτρικές συσκευές (φώτα, ψυγείο ή τηλεόραση). Το καλοκαίρι παράγει ημερησίως εως 5,4kWh ⇒ τριπλάσιες ώρες λειτουργίας των φορτίων. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα ημερησία παραγωγή είναι περίπου 2,2kWh και παρέχει 2 μέρες αυτονομίας σε περίπτωση συννεφιάς.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 8kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 3266€ + ΦΠΑ

Ένα φωτοβολταϊκό κιτ για το εξοχικό σπίτι που μπορεί να τροφοδοτήσει ημερησίως εκτός από κλιματιστικό, πλυντήριο και άλλες ηλεκτρικές συσκευές.Το καλοκαίρι μπορεί να παράξει εως και 8 kWh, ενώ κατά τη διάρκεια του χειμώνα ημερησία παραγωγή είναι περίπου 3,2kWh και παρέχει 2 μέρες αυτονομίας σε περίπτωση συννεφιάς.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 8kWh (ημερήσια παραγωγή - επεκτάσιμο). Τιμή : 3588€ + ΦΠΑ

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα που είναι ιδανικό για εξοχική κατοικία γιατί μπορεί να παράγει ρεύμα καθημερινά στις περισσότερες συσκευές του σπιτιού. Το καλοκαίρι η ημερήσια παραγωγή μπορεί να φτάσει και τι 8kWh, ενώ το χειμώνα, περίπου 3,3 kWh, δηλαδή 2,5 φορές λιγότερες ώρες λειτουργίας των φορτίων. Σε περίπτωση συννεφιάς, προσφέρει μέχρι 2 μέρες αυτονομίας.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 10kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 3.927€ + ΦΠΑ

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξοχική ή μικρή μόνιμη κατοικία, καθώς μπορεί να τροφοδοτήσει με ρεύμα καθημερινά το καλοκαίρι για αρκετές ώρες διάφορες ηλεκτρικές συσκευές. Τις καλοκαιρινές ημέρες παράγει μέχρι 10 kWh και το χειμώνα περίπου ως 4 kWh, ενώ προσφέρει 2 μέρες αυτονομίας, σε περίπτωση συννεφιάς.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 16kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 5.161€ + ΦΠΑ

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εξοχική ή μικρή μόνιμη κατοικία και τροοφοδωτεί με ρεύμα συσκευές όπως το κλιματιστικό, το πλυντήριο και το σίδερο. Το καλοκαίρι η ημερήσια παραγωγή φτάνει μέχρι 16 kWh, ενώ το χειμώνα περίπου 6,4kWh, δηλαδή 2,5 φορές μικρότερη παραγωγή. Οι μπαταρίες του προσφέρουν μέχρι και 2 μέρες πλήρους αυτονομίας σε περίπτωση συννεφιάς.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 18kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 7.580€ + ΦΠΑ

Το αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ που τις καλοκαιρινές μέρες μπορεί να φτάσει η ημερήσια παραγωγή τις 18kWh και το χειμώνα περίπου τις 7,2kWh. Μπορεί να τροφοδοτήσει οικιακές συσκευές, εστία κουζίνας και φούρνο, ενώ σε περίπτωση συννεφιάς, οι μπαταρίες του διαρκούν για 2 μέρες αυτονομίας.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 21kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 9.500€ + ΦΠΑ

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για εξοχική ή μόνιμη κατοικία που τροοφοδοτεί με ρεύμα συσκευές όπως το κλιματιστικό, το πλυντήριο, φούρνο και εστία κουζίνας. Το καλοκαίρι η ημερήσια παραγωγή φτάνει μέχρι 21 kWh, ενώ το χειμώνα περίπου 8,4kWh, δηλαδή 2,5 φορές μικρότερη παραγωγή. Οι μπαταρίες του προσφέρουν μέχρι και 2 μέρες πλήρους αυτονομίας σε περίπτωση συννεφιάς.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 25kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 11.411€ + ΦΠΑ

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για εξοχική ή μόνιμη κατοικία που τροοφοδοτεί με ρεύμα συσκευές όπως το κλιματιστικό, το πλυντήριο, φούρνο και εστία κουζίνας. Το καλοκαίρι η ημερήσια παραγωγή φτάνει μέχρι 25 kWh, ενώ το χειμώνα περίπου 10kWh, δηλαδή 2,5 φορές μικρότερη παραγωγή σε σχέση με το καλοκαίρι. Οι μπαταρίες του προσφέρουν μέχρι και 2 μέρες πλήρους αυτονομίας σε περίπτωση συννεφιάς.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 30kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 13.266€ + ΦΠΑ

Ένα αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για εξοχική ή μόνιμη κατοικία που τροοφοδοτεί με ρεύμα συσκευές όπως το κλιματιστικό, θερμοσίφωνα, φούρνο και εστία κουζίνας. Το καλοκαίρι η ημερήσια παραγωγή φτάνει μέχρι 30 kWh, ενώ το χειμώνα περίπου 12kWh. Οι μπαταρίες του προσφέρουν μέχρι και 2 μέρες πλήρους αυτονομίας σε περίπτωση συννεφιάς.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 36kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 15.282€ + ΦΠΑ

Μονοφασικό αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα, που τροοφοδοτεί με ρεύμα συσκευές όπως το κλιματιστικό (9000BTU/h), θερμοσίφωνα, φούρνο και εστία κουζίνας. Το καλοκαίρι η ημερήσια παραγωγή φτάνει μέχρι 36 kWh, ενώ το χειμώνα περίπου 14,4 kWh. Οι μπαταρίες του προσφέρουν μέχρι και 2 μέρες πλήρους αυτονομίας σε περίπτωση συννεφιάς.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 42kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 19.153€ + ΦΠΑ

Μονοφασικό αυτόνομο φωτοβολταϊκό που μπορεί να τροφοδοτήσει πολλές ώρες αρκετές οικιακές συσκευές, αφού η ημερήσια παραγωγή φτάνει τις 42 kWh, ενώ το χειμωνα τις 16,8 kWh και σε περίπτωση συννεφιάς προσφέρει μέχρι και 2 μέρες αυτονομίας.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 42kWh (ημερήσια παραγωγή - τριφασικό). Τιμή : 22.500€ + ΦΠΑ

Τριφασικό αυτόνομο φωτοβολταϊκό που τροφοδοτεί αρκετές οικιακές συσκευές, αφού η ημερήσια παραγωγή φτάνει τις 42 kWh, ενώ το χειμωνα τις 16,8 kWh και σε περίπτωση συννεφιάς προσφέρει μέχρι και 2 μέρες αυτονομίας.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 58kWh (ημερήσια παραγωγή - τριφασικό). Τιμή : 22.862€ + ΦΠΑ

Τριφασικό αυτόνομο φωτοβολταϊκό που τροφοδοτεί αρκετές οικιακές συσκευές, όπως θερμοσίφωνα, πλυντήριο πιάτων και ρούχων και εστίες μαγειρικής. Η ημερήσια παραγωγή φτάνει τις 58kWh, ενώ το χειμωνα τις 23 kWh και σε περίπτωση συννεφιάς προσφέρει μέχρι και 2 μέρες αυτονομίας μέσω των μπαταριών.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 90kWh (ημερήσια παραγωγή). Τιμή : 37.096€ + ΦΠΑ

Μονοφασικό αυτόνομο φωτοβολταϊκό μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μία ξενοδοχειακή μονάδα, μέχρι 10 δωμάτια ή μία κτηνοτροφική μονάδα, καθώς μία καλοκαιρινή ημέρα παράγει μέχρι 90kWh, ενώ το χειμώνα η παραγωγή είναι περίπου 36kWh.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 125kWh (ημερήσια παραγωγή - τριφασικό). Τιμή : 47.500€ + ΦΠΑ

Τριφασικό αυτόνομο φωτοβολταϊκό μπορεί να ηλεκτροδοτήσει μία ξενοδοχειακή μονάδα, μέχρι 20 δωμάτια ή μία κτηνοτροφική μονάδα, καθώς μία καλοκαιρινή ημέρα παράγει μέχρι 125kWh, ενώ το χειμώνα η παραγωγή είναι περίπου 56kWh.

 

Φωτοβολταϊκό πακέτο έως 120kWh (ημερήσια παραγωγή - τριφασικό). Τιμή : 61.250€ + ΦΠΑ

Τριφασικό αυτόνομο φωτοβολταϊκό ιδανικό για επιχείρηση με τριφασική παροχή, καθώς μία καλοκαιρινή ημέρα παράγει μέχρι 120kWh, ενώ το χειμώνα η παραγωγή είναι περίπου 48kWh.

 

Πακέτα Φωτοβολταϊκών

Σύστημα SOLAR με γερμανικές προδιαγραφές

Τιμή για πάνελ 5kwh: 7.500€ + ΦΠΑ – Παράδοση με Εγκατάσταση
Τιμή για πάνελ 3kwh: 4.500€ + ΦΠΑ – Παράδοση με Εγκατάσταση

 

 • INVERTER AFORE ΜΕ 10 ΕΤΗ Εγγυηση (NET
  METERING )
 • ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Αλουμινίου
 • ΚΑΛΩΔΙΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ
 • ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Πάνελ μονοκρυσταλλικού πυριτίου με 30 ετή εγγύηση καλής λειτουργίας προϊόντος & 15ετή γενική
εγγύηση.

Τιμή: 1,50 €/Watt + ΦΠΑ παραδοτέα με εγκατάσταση

*Για έκτος Αθηνών η προσφορά μας δεν περιλαμβάνει: Μεταφορικά υλικών , συνεργείου και τη διαμονή . 

Σύστημα STAR SERIES-EG-M72-HLBFDG 540

Τιμή για πάνελ 5kwh: 6.000€ + ΦΠΑ – Παράδοση με Εγκατάσταση
Τιμή για πάνελ 3kwh: 3.600€ + ΦΠΑ – Παράδοση με Εγκατάσταση

 

 • INVERTER AFORE * ΜΕ 10 ΕΤΗ Εγγύηση (NET METERING )
 • ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Αλουμινίου
 • ΚΑΛΩΔΙΑ & ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ
 • ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
 
 

Tιμή : 1.20 €/Watt +ΦΠΑ παραδοτέα με εγκατάσταση

*Για εκτός Αθηνών η προσφορά μας δεν περιλαμβάνει: Μεταφορικά υλικών , συνεργείου και τη διαμονή .

Αυτόνομα Πακέτα Φωτοβολταϊκών: Ενεργειακή Ανεξαρτησία

Τι είναι τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά;

Τα αυτόνομα συστήματα φωτοβολταϊκών είναι συστήματα που λειτουργούν ανεξάρτητα από το κεντρικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. Συνήθως χρησιμοποιούνται σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η πρόσβαση στο δίκτυο είναι δύσκολη ή ακριβή. Τα συστήματα αυτά αποθηκεύουν την ενέργεια που παράγουν σε μπαταρίες για χρήση όταν ο ήλιος δεν λάμπει. Με τα αυτόνομα πακέτα φωτοβολταϊκών της Φραγκουλάκης, προσφέρουμε τη λύση.

Πώς λειτουργούν;

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά συστήματα λειτουργούν ανεξάρτητα από το δίκτυο, αποθηκεύοντας την ενέργεια που παράγουν σε μπαταρίες για χρήση όταν χρειάζεται.

Τα οφέλη των αυτόνομων φωτοβολταϊκών:

 1. Αυτονομία: Παράγετε και αποθηκεύετε τη δική σας ενέργεια, χωρίς εξαρτήσεις.

 2. Οικονομία: Κόψτε το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και αποφύγετε τις αυξήσεις των τιμών.

 3. Περιβαλλοντική Συνείδηση: Χρησιμοποιήστε καθαρή ενέργεια και μειώστε το οικολογικό αποτύπωμα.

Με την πολυετή εμπειρία και την αξιοπιστία της Φραγκουλάκης, τα αυτόνομα πακέτα φωτοβολταϊκών μας είναι η τέλεια λύση για όσους αναζητούν ενεργειακή ανεξαρτησία.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα αυτόνομα φωτοβολταϊκά εάν σχεδιαστούν σωστά και όταν είναι
κατασκευασμένα από αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας υλικά μπορούν
να είναι ασφαλή και λειτουργικά για πολλά χρόνια. Εάν η μελέτη και
εγκατάσταση γίνει από μη εξειδικευμένο προσωπικό και τα φωτοβολταϊκά
είναι κατασκευασμένα από λάθος υλικά, τότε δημιουργούνται
προβλήματα απόδοσης και λειτουργίας (όπως συνέβαινε σε προηγούμενες
δεκαετίες)

 

Η απάντηση είναι ναι! Ο μηχανικός που θα σας κάνει τη μελέτη και το
σχεδιασμό που είναι κατάλληλος για της ανάγκες σας, θα σας προτείνει
το κατάλληλο σύστημα ώστε να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας σε
ρεύμα από τα φωτοβολταϊκά. Έπειτα εσείς θα πρέπει με βάση την
οικονομική σας δυνατότητα να επιλέξετε αν θα καλύψετε τον
προϋπολογισμό του συστήματος που θα σας παρέχει πλήρη αυτονομία
ρεύματος ή εάν θα χρειαστείτε κάποια δεύτερη πηγή παροχής ρεύματος
(π.χ. γεννήτρια).

 

Το αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα είναι ιδανική επιλογή σε
περιπτώσεις:
Α) κτιρίων που δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης και δεν
έχουν ηλεκτροδοτηθεί
Β) αυθαιρέτων κτιρίων
Γ) εξοχικών κατοικιών που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις ρεύματος και
γίνεται χρήση τους κυρίως το καλοκαίρι ή τα σαββατοκύριακα
Δ) σε μέρη με συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης
Ε) σε επιχειρήσεις (π.χ. καταστήματα τροφίμων, παγωτών κλπ) που
απαιτείται συνεχής παροχή ρεύματος

 

Το αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα έχει πολύ υψηλό κόστος σε
περιπτώσεις που χρειαζόμαστε πλήρη αυτονομία και υπάρχουν μεγάλα
φορτία όπως κατοικίες και επιχειρήσεις.

 

ΑΔΕΛΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗ ΟΕ

Οι δραστηριότητες της εταιρείας διακρίνονται σε δύο βασικούς τομείς, την παραγωγή και την εμπορία μονωτικών υλικών. Η παραγωγική δραστηριότητα διακρίνεται στο DUROSOL μονωτικό 3ης γενιάς για την εξωτερική θερμομόνωση και την μόνωση της ταράτσας κτιρίων. 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

NEWSLETTER

Εισάγετε το e-mail σας για να εγγραφείτε στο NewsLetter και να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας.

This website uses cookies to provide you with the best browsing experience.

Accept
Decline